Home » Articole blog » Introducere StudentînBucurești.com

Introducere StudentînBucurești.com

După multă muncă, am reușit să materializez unul din proiectele mele (sună pompos,  sunt doar două în total) într-o formă finală !

Mi-am dorit întotdeauna să am un blog de care să mă ocup, sub o formă acceptabilă, pe care să fiu eu șeful, singurul proprietare 🙂 Și uite că acum îl am. Să revenim la oile noastre.

Recent am schimbat statutul, am devenit student și da, mi s-a mai spus că începe cea mai frumoasă perioadă a vieții, anii de studenție. Dar o fi așa ? Iar acum urmează partea interesantă: o nouă viață, într-o nouă junglă: București. Nu cred că mi s-ar fi părut ceva extraordinar de complicat dacă nu aș fi schimbat Câmpulungul cu jungla asta, unde toată lumea pleacă și vine, parcă fără o direcție exactă !

Câmpulung Moldovenesc, orașul de la poalele Rarăului, unde liniștea-i la ea acasă !

PROVINCIE !

În condițiile date, orice tembel își dă seama cât de complicată poate fi o astfel de tranziție (considerată transhumanță de unii 😀 ). Din păcate, am fost nevoit să îmi schimb total anturajul (cu mici excepții, o persoană) și a trebuit să o iau de la 0. Greu nu a fost, dar întotdeauna prețuiești ceva când pierzi (și de aici, dorul de foștii mei colegi din liceu, chiar și cei mai puțin plăcuți).

Ideea cu blogul: m-am izbit de multe bariere până am acceptat ideea de a trăi în stil de București ! Mai mult sau mai puțin greu, mi-ar fi fost de folos la un moment dat să cunosc unele aspecte. Tocmai ăsta e scopul blogului, ilustrarea unor experiențe din care fiecare să învețe ceva și să se ferească (da, astăzi totul sună pompos :D)

Sper să nu mă plictisesc repede de jucăria asta !

 

P.S. Și de București

Image2

Pace !

 

One comment

  1. Niște gânduri foarte frumoase!! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Oferta 2015

Evomag a dat startul, click aici CitGrup a dat startul, click aici ABDComputer a dat ...