Home » Contact

Contact

Completează formularul, trimite-l, iar în maxim 24 de ore vei primi un răspuns !

2 comments

 1. Buna ziua,

  In data de 9 iunie va avea loc la Hotelul Intercontinental, cu incepere de la ora 10.00 conferinta Think Education prima ediție a unei serii de evenimente dedicate Educației, dintr-o perspectivă 360°, ce înglobează perspectivele tuturor stakeholderilor implicați: autorități, mediul privat, societatea civilă și tinerii, beneficiarii actului educational.

  Va scriu cu propunerea de deveni parteneri in promovarea acestui eveniment. Vizandu-i in mod direct, ne dorim ca mesajul nostru sa ajunga la cat mai multi tineri (studenti sau absolventi) si, totodata, ne dorim ca aceastia sa fie prezenti si sa-si spuna in mod public parerile si sugestiile pe care le au pentru imbunatatirea sistemului de invatamant din perspectiva viitorului angajat.

  Imi transmiteti, va rog, o adresa de e-mail unde sa trimit agenda si alte detalii?
  Multumesc frumos!
  Anca Ionescu

 2. Bejinariu Alexandra

  Stimate domnule/ Stimată doamnă,

  Suntem încântați să vă aducem la cunoștiință organizarea celei de-a cinsprezecea ediție a celui mai mare festival cultural studențesc din România, numit uniFEST, care va avea loc în perioada 4- 14 noiembrie.

  UniFEST este organizat de Uniunea Studenților din România în toate cele 18 centre universitare incluzând în program activități culturale, educaționale, de divertisment și sportive. Printre acestea se numără: ”Noaptea albă a teatrului studențesc”, seri de folk, muzică și filme românești, conferință cu tema ”Influența perioadei studenției asupra viitoarei cariere”, workshopuri de prim ajutor, campanie de donare de sânge, traininguri de dezvoltare personală, cros studențesc, campionat național de fotbal și Treasure Hunt pentru a redescoperi orașul București.

  Sfârșitul festivalului va fi marcat de un concert Smiley.

  Bineînțeles, pe toată perioada festivalului, studenții vor putea achiziționa bilete gratuite la teatru, operă, operetă, ateneu și muzee.

  Astfel, vă solicităm sprijinul în realizarea acestui eveniment printr-un parteneriat media.
  Vă mulțumim și așteptăm răspunsul dumneavoastră. O zi frumoasă!

  Echipa UniFEST

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*